27 Nisan 2013 Cumartesi

Bebek Odası Takımları



Bebeklerin hassasiyetlerini nükteli bir bakış açısı ile koruma altına alınan bebek odası takımları, tamamen masiften üretiliyor. En doğal ahşap malzemelerin diğer adı olan masif, üretim misyonumuzu samimiyetle kucaklıyor. 

Her biri şaheser, her biri konfor müptelası... En uzun ömürlü bebek odası takımları ile çağdaşlığın ruhunu hissedecek olan bebeklerin uykuları delinmiyor. Huzur içerisinde uyuyan bebekler zamanın yenilikçi özü ile sarmalanıyorlar. En ince el işçiliğinde dönüm noktasını niteleyen bebek odası takımları, tamamen su bazlı boyalarla renklendiriliyor. Amaç: Bebeklerin sağlıklı bir atmosferin altında güven içerisinde uyuymaları...
Siz değerli ebeveynlerin gönlü, bebek odası takımları ile her daim rahat olsun. 

Çünkü tüm mobilya üretimimizi kalite ilkeleri üzerine kurduk. Ar-ge ekibimiz tarafından belirlenen tasarımlar, mobilya ustalarımız tarafından üretiliyor ve akabinde kalite - kontrol ve sağlık testlerine tabii tutuluyor. Başarı belgesini hak kazanan bebek odası takımları, çocuklarınızın yaşamına böylelikle sunuluyor. Biz de kalite ve konfordan asla taviz verilmez! Hele ki buradaki husus en değerli varlıklarımız olan bebeklerimiz ise kalite ölçütleri defalarca gözden geçirilir!

1 yorum: